keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Sorsia ja Nome-Beetä

Tuli tuossa elokuussa käytyä meidän ensimmäisissä Nome-B kisoissa.. Täytyy sanoa, että kyllä meitä jännitti kovasti. Koe osoittautui oikein mukavaksi ja suoriuduimmekin siitä ALO3:n veroisesti jännityksestä ja haun hiipumisesta huolimatta. :)

Elokuun lopulla meillä oli vielä Vilijonkan kennelin pentutreffit Enon Joukiisenrannassa ja lystiä riitti! Pääsimme Fidon kanssa kokeilemaan meille täysin uutta lajia VEPEä ja ihan mukavastihan tuo meidän poikakin pääsi jo jyvälle. Aika jos riittäisi kaikkeen, niin tämä voisi olla myös laji, joka olisi meidän mieleen. Kuviakin tuosta päivästä saan toivottavasti jakaa teille piakkoin.

Kovasta uurastuksesta ja kehityksestä saimme myös suuren kunnian vastaanottaa kiertopalkinnon, mikä on tarkoitettu koirakolle, joka on yllättänyt saavutuksillaan. Siinäpä taas lisää pontta seuraavalle vuodelle!

Niin, tulihan sitä käytyä sorsan aloituksessakin Fidon kera. Päivä vierähtikin yllättävän pitkäksi, mutta onneksi oli matkassa Kronch Pemmikan energialisä paloja niin jaksettiin iltaan asti! Yhdeksästä pudotuksesta saatiin kuusi talteen, johon saa olla todella tyytyväinen, sillä maasto oli haasteellinen, eikä poika kerinnyt edes nähdä kaikkia pudotuksia.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti