sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Hurjaa sekä tokoa

Hurjaakin hurjempi HURJA pääsi meidänkin
pojan ruokalistalle. Tänään testauksessa oli 400g:n naudan palaliha, joka oli näppärässä vakuumipakkauksessa levynä. Liha siis sulikin nopeammin kuin 500g:n pötköt, joita kylläkin tulee käytettyä useimmiten. Jauhelihan sijaan palalihat ovat muutenkin välillä mukavaa vaihtelua ja tänään se tarjoiltiin alkuvoiman vege kasvismössöllä. Lihat olivat yllättävän lihaisia, vaikka kyllähän tässäkin jonkin verran on lihan "rippeitä". Mielestäni oikein hyvä tuote, eikä hintakaan kirpaise, pääsee varmasti jatkossakin pojan ruokabaarille. Ruuan annosteluakin helpottaa valikoimaan tulleet erikokoiset pakkauskoot, sillä Hurjaa saa Sohvin Valinnalta tällä hetkellä jauhelihoja ja lisukkeita 200g:n pötköissä ja 400g:n levyissä sekä lukuisissa erikokoisissa pusseissa erilaisia pureskeltavia.     
                                    
Me noviisit tokoilemassa!
Nomeilu ei ole tässä perheessä unohtunut, mutta välillä pitää päästä tekemään muutakin lajia tukevaa harrastusta. Tokoa olen takavuosina perhos poikienkin kanssa harrastanut, mutta paittiarallaa seitsemän vuoden tauon jälkeen on itselläkin mieleen palauttamista lajin suhteen. Onneksi on vielä lajin parista ystäviä ja tuttuja, jotka ovat jälleen saaneet palauttaa tokoilun saloja mieleeni.
Fidollehan tämä on aivan uutta, mutta yllättävän hyvinhän tuo on jo ruennut hoksaamaan, ettei aina emännän vetäessä treeniliiviä niskaan lennäkkään dummyt vaan namit! Noutohommissa kun tulee palkattua koiraa eritavalla ja niukemmin, sillä monesti jo itse noutaminen on koiralle parasta. Nohh, jostain syystä tämä tyypillinen
labradori ei pistä pahakseen keitetystä broilerin kivipiirasta ja sydämestäkään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti